Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 gousses d'ail
- 200 g d'aubergines, coupées en cubes
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'un citron jaune
- 70 g de yaourt nature brassé
- 50 g de purée d'amande blanche
- 2 pincées poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de cerfeuil frais, pour la finition (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 537 kJ / 128 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 Min
Tartinade de champignons amande-muscade
20 Min
Houmous de carottes rôties
40 Min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8 Std. 15 Min
Houmous de petits pois
55min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 godz. 35 min
Gâteaux de champignons
1 Std. 15 Min
Houmous
3h 30min
Cakes oignon-ricotta à la sauge
1 Std.
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 Std. 10 Min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min