Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 195 g de sucre en poudre
- 210 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour le moule
- 4 pommes à cuire, en gros quartiers
- 100 g d'amandes fraîches
- 2 c. à café bombées de miel
- 80 g de farine de blé
- 2 pincées de sel
- 6 blancs d'œufs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2974 kJ / 714 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 45 g
Alternative recipes
Tarte aux poires Bourdaloue
3u. 10min
Flaugnarde aux poires
50 Min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1 Std. 40 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.
Cobbler aux pommes
1 Std. 40 Min
Flan aux pommes
50 Min
Paris-Deauville
12h
Clafoutis aux prunes
1 Std. 15 Min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Tarte aux poires à l'ancienne
1 Std. 10 Min