Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- 15 g de fécule
- 65 g de beurre, en morceaux
- 50 g de sucre
- 10 g de lait
- 1 pincée de sel
Finition
- 60 g de canneberges déshydratées
- 20 g de jus de betterave rouge
- 10 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 193 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Massepain
1 Std. 10 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Saumon au citron et à la câpre avec courge en rubans
No ratings
Batch Cooking | Salade de farfalle aux petits pois, roquette et pignons de pin & muffins aux fruits
1 Std.
Sabayon classique
15min
Biscuits aux amandes
1 Std.
Biscuits d'avoine sur bâtonnets
1 godz. 30 min
Sabayon
15min
Tartelettes aux fruits rouges
1 Std. 50 Min
Gâteau triple chocolat
2 Std. 30 Min
Charlotte au chocolat et à la banane
24h
Tranche de caramel salé
2 Std. 40 Min