Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscuits au pain d'épices
- 380 g de farine de blé, et plus pour travailler la pâte
- 1 ½ c. à soupe de gingembre moulu
- 1 c. à café de mélange d'épices
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- 100 g de sucre brun
- 150 g de sirop de sucre roux
- 150 g de beurre
- 1 pincée de sel
- 1 jaune d'oeuf
Glaçage royal
- 240 g de sucre
- ½ c. à café de jus de citron
- 1 blanc d'oeuf
- 1 c. à café d'eau, chaude (optional)
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 496 kJ / 118 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 20.5 g
- Fat
- 3.6 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 98.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain de viande
1h 20min
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Biscuits aux amandes
1j
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2 Std. 15 Min
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Duo de mini-tresses au beurre
No ratings
Pain de mie
3 Std.
Coleslaw
10 min
Cake aux abeilles avec glaçage
1h 25min
Barres céréales tendres
1j
Focaccia aux oignons
2 Std.
Muffins Noir&Blanc
1j