Compatible versions
Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de farine de blé
- 70 g de sucre
- 100 g d'amandes, avec peau
- 50 g de noisettes
- 200 g de grains de blé
- 2 sachets de levure déshydratée
- 20 g de poudre de cacao
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chocolat fondant, en morceaux
- 80 g de canneberges déshydratées
- 60 g de flocons d'avoine
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 730 kJ / 174 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 3.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 Std.
Sabayon classique
15min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1h 30min
Pain plat aux poires et au fromage de chèvre
3 Std.
Cake framboise-pistache
4 godz. 35 min
Tarte à la rhubarbe
55min
Chouettes au fromage
No ratings
Sauce soubise
No ratings
Smoothie bowl tropical aux framboises et aux graines de chanvre
15min
Crêpes à la viande hachée
1 Std. 10 Min
Mousse au chocolat glacée
No ratings