Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
or 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Crackers au fromage
2sa 30 dk
Pain de viande
1h 20min
Pâte de base pour pain
24h 5 min
Sauce hollandaise
25 min
Pesto au basilic
10 dk
Glace aux fruits
5 dk
Risotto
30 dk
Mayonnaise
5 dk
Sauce béarnaise
15 dk
Soupe au potiron
35 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Crème de champignons
20 min