Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 capsules de cardamome, égrainées
- 2 œufs
- 80 g de sucre roux
- 400 g de mûres fraîches
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2291.9 kJ / 548.3 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 60.4 g
- Fat
- 28.5 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 307 g
- Sodium
- 18.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Crumble aux pêches et au romarin
45 dk
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Crumble aux prunes
40min
Tarte amandine aux mirabelles
1sa 30 dk
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55 min
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1 godz. 10 min
Gâteau aux châtaignes
1h
Flan pomme-coco
55 min
Tarte aux poires à l'ancienne
1 godz. 10 min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5 min