Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de noix de cajou, salées
- 30 g d'huile de noisette
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 130 g d'escalopes de poulet, sans peau et coupées en morceaux
- 2 pincées de piment en poudre doux
- 150 g de lait entier
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 891 kJ / 214 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté de champignons
20 Min
Crème de carotte
30 Min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25min
Crème de pois chiches au lard
30 Min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Crème de petits pois
40 Min
Crème de maïs au cumin
30 Min
Soupe de pommes vertes
15min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min