Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 460 g de farine de blé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- ½ c. à café de levure chimique
- 500 g d'eau froide
- 150 g de lait froid
- 10 g de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- beurre, pour les cercles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Bretzel
1 Std. 10 Min
Muffins anglais à la farine complète
2h 10min
Crêpes chinoises aux œufs et oignons
35min
Scones anglais
30 min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1 Std. 30 Min
Falafels aux lentilles et chou-fleur
2 Std. 50 Min
Gaufres au blé noir et petits légumes
1 Std. 50 Min
Gaufre au cabillaud et crème fouettée citron vert - sésame
50min
Pancakes ultra moelleux
50min
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1 Std. 15 Min
Blinis au citron et à l'aneth
1 Std. 35 Min
Bretzels sucrés
4 Std.