Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 460 g de farine de blé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- ½ c. à café de levure chimique
- 500 g d'eau froide
- 150 g de lait froid
- 10 g de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- beurre, pour les cercles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min
Patate douce cake
1h 20 min
Scones anglais
30 min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 min
Bao bun au porc braisé
1h 20 min
Pumpkin banana bread
1h 25 min
Les guinettes bordelaises
4 godz. 5 min
Scones raisin et citron au lait fermenté
3h 10min
Petits pains vapeur farcis au poulet et aux épinards
3h 30min
Scones au son d'avoine
35 Min
Crumpets à ma façon
2 godz. 5 min
Muffins anglais à la farine complète
2h 10 min