![Sauce bolognaise aux lentilles Sauce bolognaise aux lentilles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE8272AD-BF1B-4822-9195-BEF5B766DB6F/Derivates/ae47ec8a-f8b0-4666-ab5e-185f5ff287d6.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux (3-4 cm)
- 70 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 120 g de champignons frais
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates entières pelées au jus
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
or 1 cube de bouillon de légumes - 120 g de lentilles corail
-
1
c. à soupe de sauce de soja
or 1 c. à soupe de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 817 kJ / 196 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 21.5 g
- Fat
- 6.8 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 804.5 mg
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