Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g de pêches, épluchées, dénoyautées
or 410 g de pêches au sirop, égouttées (env. 240 g ) - 30 - 50 g de sucre en poudre, selon vos goûts
- 750 g de vin mousseux, blanc, réfrigéré
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 359 kJ / 85.5 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 13.7 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 30.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse au chocolat à l'orange
2 Std. 20 Min
Sabayon
15 Min
Olives croustillantes
1 Std. 30 Min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 Min
Masque de carnaval
1 Std. 45 Min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1 Std.
Chili con carne
No ratings
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Sablés à l’ananas
No ratings
Mojito à la grenade
10 Min
Sauce choron
20 Min