![Haricots verts au thym Haricots verts au thym](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6A784D7-23E9-4AA4-8698-DDE8DB41E5FB/Derivates/A2860201-2E0F-457F-80CE-C91FD3924D0F.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Accompagnement à la courgette
30 Min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Ratatouille
40 Min
Carottes glacées au miel
1 Std. 20 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Poireau rissolé (200 g)
20 min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40 Min
Sauce tomates à l'espagnole
25 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Légumes rissolés
20 min