Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Poireau rissolé (200 g)
20 Min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40 min
Gratin de courgettes
1 Std. 10 Min
Purée de pommes de terre
45 min
Ratatouille
40 min
Gratin de chou-fleur
55min
Cuisson du riz
25 Min
Guacamole
5min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 godz. 40 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min