Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 300 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel fin
- 150 g de beurre, froid en petits morceaux
- 1 jaune d'oeuf
- 50 g d'eau, glacée
Garniture
- 200 g de gouda, en morceaux
- 150 g de jambon cuit, en morceaux
- 200 g de crème double
- 4 oeufs
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 400 g de poireaux, coupé en rondelles (5 mm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Carbohydrates
- 63.1 g
- Fat
- 81 g
Alternative recipes
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Gâteau aux pommes
1hod.
Quiche saumon, épinards, feta
1hod.
Tarte à l'oignon
1hod. 15min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25min
Quiche lorraine
50 Min
Mayonnaise
5 dk
Paella aux haricots rouges
55 Min
Steak tartare
30min
Quiche poireaux-lard
1hod.