Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 1 conserve de tomates concassées, (d’env. 400 g)
- 200 g de crème entière
- 100 g d'eau
- 10 g de farine
- 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 450 g de quenelles de viande hachée
- 300 g de carottes, pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
- 300 g de petits pois surgelés, décongelés
- 8 vol-au-vent (env. 280 g)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 75 g
In Collections
Alternative recipes
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Soupe de potiron
35 Min
Sauce béchamel
15 Min
Quiche poireaux-lard
1 Std.
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Focaccia aux oignons
2sa 20 dk
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Tartelettes aux fraises
1 Std. 15 Min
Rouleaux aux noisettes
20min