Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le moule
- ½ c. à soupe de beurre, mou, pour graisser
La tarte
- 150 g de noisettes
- 100 g de sucre
- 200 g de farine, et un peu pour abaisser
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 60 g d'eau
- ¼ de c. à café de sel
- 500 g de rhubarbe, évent. pelée, partagée dans la longueur, en tronçons (8 cm)
- 240 g de demi-crème
- 2 œufs
- 20 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1874 kJ / 450 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Milanais
3 Std.
Soupe de potiron
35 Min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 min
Quiche poireaux-lard
1h
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Salade de carottes
15min
Croissants au jambon
35 Min
Tarte aux abricots
1 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min