Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de farine, et un peu pour abaisser
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour graisser
- 100 g de séré
- 1 c. à café de poudre à lever
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de lard paysan, sans la couenne, en morceaux (3 cm)
- 400 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 2 œufs
- 200 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de séré
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3899 kJ / 936 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 71 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce curry
10min
Gâteau à la crème
45 Min
Soupe au potiron
35 min
Risotto au poireau
40 Min
Tarte à la rhubarbe
55min
Tarte aux pommes
1h 15 min
Pain perdu
30 min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Moelleux au chocolat
1h 15 min
Tartelettes aux fraises
1h 15 min
Tarte aux abricots
1h 10min
Riz Casimir
45 Min