Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de bolets, séchés
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de viande de veau, sans nerf, sans os, (par ex. cou, épaule)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de farine
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghettis à la carbonara
30min
Vin chaud
20min
Brioche
9 Std. 30 Min
Viande hachée
35min
Sauce cocktail
5 menit
Sauce au poivre vert
20min
Mayonnaise
5 menit
Beignets de filets de perche
1j
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Coq au vin
2 Std.
Mayonnaise à l'ail
10 min
Sauce bolognaise
3sa 15 dk