Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de gruyère, corsé coupé en morceaux (3 cm)
- 800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 250 g de lait entier
- 100 g d'eau
- 20 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de courgettes, coupées en dés (1 cm)
- 2 pincées de poivre, moulu
- 4 œufs
- 80 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et coupées en lanières (4 mm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2221 kJ / 532 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 37.5 g
- Fat
- 31 g
Alternative recipes
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min
Riz Casimir
45min
Curry de poulet
35 Min
Pâtes au thon
30min
Tarte aux pommes
1h 15 min
Sauce béchamel
15min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Risotto au poireau
40min
Quiche poireaux-lard
1h
Lasagnes
2h
Tarte aux poireaux et au fromage
1 godz. 5 min