Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La dacquoise
- 140 g de noisettes entières, décortiquées
- 130 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
La ganache au chocolat et le dressage
- 120 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 2 c. à soupe de sucre glace maison (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Génoise
1h 50min
Coupelles de chocolat
2h 45min
Miroir à la framboise
15min
Dacquoise
40 Min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Trianon
3h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Choux façon tiramisu
1h 50min
Bûche express au praliné
45 Min