Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La dacquoise
- 140 g de noisettes entières, décortiquées
- 130 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
La ganache au chocolat et le dressage
- 120 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 2 c. à soupe de sucre glace maison (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche express au praliné
45 Min
Biscuit roulé
1h 50min
Ganache au chocolat
20min
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Pièges aux speculoos
3u. 15min
Galette à la crème d'amande
1 Std. 20 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 godz.
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Choux façon tiramisu
1h 50min