Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La dacquoise
- 140 g de noisettes entières, décortiquées
- 130 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
La ganache au chocolat et le dressage
- 120 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 2 c. à soupe de sucre glace maison (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12hod.
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4sa
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Miroir à la framboise
15 dk
Paris-brest en bouchée
2h 35 min
Pièges aux speculoos
3ωρ. 15 λεπτ.
Verano
12sa 45 dk
Dacquoise
40min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Chouquettes
1sa
Trianon
3h