Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (ou 2 l), type grosses moules d'Espagne
- 500 g d'eau
- 4 gousses d'ail
-
1 - 2
piments oiseaux séchés (voir "Conseil(s)")
or 1 c. à café de piment séché en flocons - 100 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Moules marinières
30 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rognons de veau au xérès
25 Min
Chaudrée de moules
35min
Moules à l'escabèche
24h
Poivrons marinés
55min
Moules à l'espagnole
50 Min