Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (ou 2 l), type grosses moules d'Espagne
- 500 g d'eau
- 4 gousses d'ail
-
1 - 2
piments oiseaux séchés (voir "Conseil(s)")
or 1 c. à café de piment séché en flocons - 100 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Moules à l'escabèche
24 godz.
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min
Marinade pour poisson - Inspiration asiatique
5 Min
Riz à la morue et aux moules
50min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Mouclade charentaise
40 Min
Moules à l'espagnole
50min
Moules à la bretonne
55 min
Moules marinières au gingembre
25 min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Moules à la basquaise
55 min
Moules au curry
40 Min