Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 1.4 g
Alternative recipes
Focaccia aux olives
2sa
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Bretzel
1 godz. 10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Focaccia au romarin
2u. 20min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min