Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g d'eau
- 2000 g de gros sel
- 1 dorade royale, vidée et nettoyée (800-1000 g)
-
1
filet d'huile d'olive
or 1 filet de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 922 kJ / 218 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35 Min
Moules à la provençale
35 Min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Papillote de turbot aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Filet de merlan en papillote de poireau
55 dk
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1ωρ. 10 λεπτ.
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 Min
Turbot sauce salsa
40 Min
Bar farci à l'oseille
1ωρ. 10 λεπτ.