Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 courgettes (env. 130 g chacune)
- 2 aubergines (env. 400 g chacune)
- 2 oignons (env. 120 g chacun)
- 500 g d'eau
- 100 g de chapelure
- 10 feuilles de basilic frais
- 1 œuf
- 20 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1018 kJ / 243 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 5.7 g
Alternative recipes
Papillote de turbot aux petits légumes
1h 15 min
Croustade aux champignons
1h 15 min
Ratatouille
40min
Tagliatelle aux cèpes
1h
Tomates farcies
50min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15 min
Légumes au curry
1h
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h
Poêlée de légumes verts
10 min
Gratin de courgette à la provençale
40min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min
Flan au brocoli
1h 20 min