Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 4610 kJ / 1120 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 116 g
- Saturated Fat
- 69 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 830 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce au poivre
25 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 Min
Beurre blanc
20 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Beurre blanc
25 Min
Sauce béarnaise
40 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min