Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le cake
- 160 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 170 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 200 g d'abricots frais, coupés en quatre
Le sirop (facultatif)
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1330.4 kJ / 318.1 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 41.1 g
- Fat
- 14.9 g
- Saturated Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 16.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 Min
Couronne à la pomme et au citron
50 Min
Moelleux à la clémentine
50 Min
Gâteau super pomme
55 Min
Cuajada aux abricots
50 Min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 Min
Cake aux pommes
1 Std.
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 Min
Moelleux aux pommes
1 Std.
Mia aux abricots
1 Std.
Gâteau cœur à l'ananas
45 Min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1h 20min