Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 150 g de beurre, et un peu pour le plat
- 4 œufs
- 2 pincées de sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 600 g de poires
- 50 g de sucre roux
- 50 g d'amandes émondées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2726.3 kJ / 653.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 61.3 g
- Fat
- 38.5 g
- Saturated Fat
- 21.8 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 420 mg
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 godz. 30 min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Gâteau aux poires
50 Min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 Min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1 Std. 10 Min
Gâteau aux poires et aux amandes
1h 50min
Tarte crumble aux abricots
1h 40 min
Tarte aux abricots façon crumble
3h 20min
Tarte aux abricots et aux amandes
1h 35min
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1h 15min
Tarte aux abricots
1 Std. 10 Min
Tarte au thon à la tomate
1 godz. 30 min