Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de tomates rouges, très mûres, coupées en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 80 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de concombre, partiellement épluché, coupé en morceaux
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 - 20 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 296 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Gaspacho de betterave
10 dk
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Tartare de saumon frais
15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 dk
Gaspacho de melon
10 dk
Velouté de concombre glacé
10 dk
Concombre tzatziki
5min
Soupe froide au concombre
1 Std.
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho concombre-feta
10 dk
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min