Omelet met gehakt
TM5 TM6

Omelet met gehakt

5.0 (1 rating)

Ingredients

  • 70 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)

De appel-bietenmoes

  • 800 g appel, (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
  • 200 g gekookte rode bieten, geschild, in stukken (3 cm)
  • 70 g water
  • 3 el suiker
  • 2 el citroensap

Het omeletbeslag

  • 50 g boter
  • 400 g melk
  • 4 eieren
  • 200 g bloem
  • ½ tl zout

Het gehakt

  • 120 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
  • 100 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood
  • 20 g boter
  • 600 g gemengd gehakt
  • 1 steranijs
  • ¾ tl zout
  • 1 snuifje gemalen peper
  • 1 ½ el bloem
  • 100 g witte wijn
  • 150 g water
  • 1 kubus vleesbouillonpasta

Afwerking

  • 1 el boter
  • ½ takje verse bieslook, (ong. 20 g), fijn gesneden

Nutrition
per 1 portie
Calories
4507 kJ / 1079 kcal
Protein
52.4 g
Carbohydrates
85 g
Fat
56 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes