Devices & Accessories
Omelet met gehakt
Prep. 40 min
Total 1 h 10 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken (1 cm)70 g
De appel-bietenmoes
-
appel (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)800 g
-
gekookte rode bieten geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
water70 g
-
suiker3 el
-
citroensap2 el
Het omeletbeslag
-
boter50 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
bloem200 g
-
zout½ tl
Het gehakt
-
wortel geschild, in stukken (3 cm)120 g
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd10 g
-
boter20 g
-
gemengd gehakt600 g
-
steranijs1
-
zout¾ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
bloem1 ½ el
-
witte wijn100 g
-
water150 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
Afwerking
-
boter1 el
-
verse bieslook (ong. 20 g), fijn gesneden½ takje
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
52.4 g
Calories
4507 kJ /
1079 kcal
Fat
56 g
Carbohydrates
85 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Betty Bossi
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Preiquiche
1h 45min
Chicago deep dish-pizza
Nessuna valutazione
Tarbot in champagnesaus
Nessuna valutazione
Kimchi mac&cheese
50min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Vegan bananen-kokoscake
Nessuna valutazione
Roerbak met aubergines en kofu
Nessuna valutazione
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nessuna valutazione
Lamsspiesjes
Nessuna valutazione
Beef Wellington
10h 10min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min