Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux
- 300 g de légumes variés (oignons, carottes, céleri-branche ou céleri-rave par ex.), coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge ou romarin par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
or 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 38 g
- Fibre
- 7.3 g
Alternative recipes
Fond de légumes
45 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâtes fraîches
1 Std.
Sucre vanillé
72 Std.
Fond de volaille
45 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Herbes salées
15 Min
Fond de volaille
45 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Primo sale (fromage italien)
14 godz.
Fond de légumes
45 Min
Pâte de bouillon de volaille
45 Min