Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1476 kJ / 356 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Raie aux câpres
45min
Papillotes de moules gingembre et coco
40min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50min
Carré d'agneau en croûte
55min
Raviolis de crevettes
50min
Turbot sauce champagne
30min
Bar façon thaïe
35min
Truites farcies à la ricotta
40min
Lieu jaune au curry rouge
45min
Daurade à l'ail
40min
Risotto à l'encre de seiche
1h