Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
120
g de pecorino, coupé en cubes de 2 cm de côté
or 120 g de parmesan, coupé en cubes de 2 cm de côté - 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghettoni ou spaghetti
-
150
g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
or 150 g de pancetta en fines tranches - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1798 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Ramen carbonara
25 min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2 Std. 40 Min
Spaghetti carbonara express
25 min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Spaghetti carbonara
40 min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 dk
Omelette aux pommes de terre et papillote de fruit
25 min
Gnocchis à la carbonara
15min
Carbonara
30 dk
Tartiflette
1 godz. 15 min
Penne au pesto et jambon cru
15min