Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure (par ex. gruyère, cheddar, parmesan...)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine blanche
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 6 oeufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Gratin de chou-fleur
55 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Gâteau marbré
2h 10min
Mousse au chocolat
3h 20min
Ratatouille
40 Min
Quiche lorraine
50 Min
Mayonnaise
5 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Sauce béchamel
15 min
Purée de pomme de terre
50 Min