![Kip- en aspergetaartjes Kip- en aspergetaartjes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8BDBA313-8364-4EF5-BB67-FAD35AC0FBC8/Derivates/4e79b0d7-0ccd-4635-b609-d89be9ff7d29.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1122 kJ / 267 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Gekruide lamstaart
40 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
No ratings
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
No ratings
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10 min