Devices & Accessories
Kip- en aspergetaartjes
Prep. 35 min
Total 1 h 35 min
8 porties
Ingredients
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
14 g
Calories
1122 kJ /
267 kcal
Fat
12 g
Carbohydrates
22 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Asperge
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
No ratings
Paaspastei
No ratings
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 h 50 min
Asperge ovenschotel
1 h 30 min
Gerookte zalm sneetjes
No ratings
Griekse varkensstoofpot
45 min
Kip in perziksaus
40 min
Familie kip galette
1 h 55 min
Rundvlees Stroganoff
1 h
Alpengratin
50 min
Warme chocolademelk
10 min