Devices & Accessories
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Prep. 15 min
Total 10 h 55 min
8 porties
Ingredients
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
46.6 g
Calories
2145 kJ /
515 kcal
Fat
35.8 g
Carbohydrates
1.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegan Lasagne met Linzen
No ratings
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Pizza met parmaham en walnoten
28 h
Prime Board
No ratings
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
No ratings
Tarte Tatin
2 h
Pierogi met vlees
1 h
Glühwein
15 min
Lams- en Quinoastoofpot
No ratings
Lactosevrije luikse wafels
No ratings
Pistache Crème Brûlée
3 h 20 min