Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Garniture
- 400 g de raisins de Smyrne
- 30 g d'eau
- 20 g de sucre
- 1 c. à soupe de kirsch
- ¼ c. à café de cannelle moulue
Pâte
- 500 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 180 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 80 g de cidre
- 80 g de crème acidulée, toutes sortes
Finition
- 1 œuf battu pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Rouleaux aux noisettes
20 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Liqueur de mangues
No ratings
Beignets au sérac
No ratings
Pizza à la farine d'épeautre
No ratings
Brocéliande
No ratings
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Macarons au caramel
1 godz. 50 min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50 min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50 min