Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 19.88 g
- Fat
- 5.26 g
- Fibre
- 2.15 g
Alternative recipes
Beurre aux herbes
5 min
Pain paysan
3 Std.
Séré aux herbes
10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.