Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 19.88 g
- Fat
- 5.26 g
- Fibre
- 2.15 g
Alternative recipes
Moutarde de Bénichon
40 Min
Pain müesli
2 Std.
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Glace à la rhubarbe
36 Std. 25 Min
Croissants aux noisettes
1 Std. 40 Min
Carré de veau en croûte d’herbes et trio de légumes
3 Std.
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Brocéliande
No ratings
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Pain sandwich
3 Std.