Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 19.88 g
- Fat
- 5.26 g
- Fibre
- 2.15 g
Alternative recipes
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Couronne aux herbes et à l’ail
3h 30min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain paysan
3h
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
Tartare de légumes
25 Min
Amaretti à l'abricot
40min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
No ratings
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Pâte de base pour pain
24h 30 min