Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron, non-traité, zestes
- 130 g de sucre
- 230 g de beurre à température ambiante, en morceaux
- 300 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- 3 jaunes d'œufs
- 1 - 2 c. à café de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 32.9 g
- Fat
- 18.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mini focacce fantaisie
2h 5 min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Tresse russe aux canneberges
3h
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2sa 30 dk
Forêt noire
2sa 30 dk
Fingers de poisson à la sauce tomate
50 min
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Gâteau polonais aux pommes de terre
1 godz. 40 min
Fougasse aux olives
2h 20min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50 min