![Fondue au fromage Fondue au fromage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/045ea44f-9d61-496e-8d3b-d17b065f8c03/Derivates/4a09a284-815d-480b-a17c-1121aac27871.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses gousses d'ail
- 600 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 200 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 420 g de vin blanc, sec
- 20 g de kirsch
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- ½ c. à café de paprika doux
- 700 g de pain blanc, coupé en morceaux (2 cm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 5536 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 69 g
- Carbohydrates
- 90 g
- Fat
- 65 g
In Collections
Alternative recipes
Bœuf Wellington (Ben) Métrique
10h 10 min
Fromage d’Italie pané
40min
Vin blanc chaud
20min
Vin chaud
20min
Porc braisé aux pommes
8h 20min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min.
Fondue au fromage moitié-moitié
20min
Polenta
1 godz.
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min.
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Pain perdu
30 min
Caramels à la crème
2h