Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de coques fraîches, type tellines
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 2 gousses d'ail, pelées et fendues en deux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 795 kJ / 191 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Anchoïade
15 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Ormeaux à la persillade verte
30 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h