Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de coques fraîches, type tellines
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 2 gousses d'ail, pelées et fendues en deux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 795 kJ / 191 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Tapenade
10min
Aïoli traditionnel
10min
Aïoli
10min
Langouste au combava
55 min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Ormeaux à la persillade verte
30 Min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Asperges sauce romesco
45 min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Poireaux vinaigrette
35 Min