Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
or 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Kouglof
3 Std. 20 Min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Cake aux fruits confits
4 Std.
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Beignets aux pommes
1 Std. 20 Min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 Std. 30 Min
Croissants aux pommes
16 Std. 40 Min
Farçou
2 Std. 20 Min
Cookies rhum-raisins
25 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.