Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 légumes variés de votre choix : poivron, tomate, courgette ronde...
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de persil frais, grosses tiges retirées
- 2 gousses d'ail
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 2 oignons, coupés en quatre
- 50 g de pain de la veille, sans croûte, en cubes
- 1 œuf
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1109 kJ / 265 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Anchoïade
15 min
Pissaladière classique
2sa
Tian aux anchois, olives et romarin
1 Std. 20 Min
La daube niçoise
13h 20min
La socca
40min
Pompes à l'huile
3 Std.
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Gratin de courge
1h
Poulet basquaise
50min
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux olives
1h