Devices & Accessories
Rogge flatbreads
Prep. 20 min
Total 2 h 10 min
8 stuks
Ingredients
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optional) volgens smaak½ - 1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Fat
14 g
Fibre
4.8 g
Carbohydrates
61 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Heerlijke flatbreads
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Hummus van rode biet
10 min
Groene bron
10 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 h 30 min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 min
Groene smoothie
10 min
Mai tai
10 min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 h 20 min
Turkse flatbreads
2 h 10 min
Gekruide noten
45 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 h
Tomaat en Chili jam
1 h 15 min