Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les babas
- 65 g de lait
- 10 g de levure déshydratée
- 240 g de farine blanche
- 100 g de beurre salé, en cubes, et plus pour graisser
- 30 g de sucre
- 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
Sirop et crème
- 300 g de sucre
- 300 g d'eau
- 1 orange, le zeste et le jus
- 1 c. à café de pâte de vanille
- 50 g de rhum
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 3 oranges, en quartiers
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Chili con carne
No ratings
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 godz. 45 min
Casserole d'asperges
1 godz. 30 min
Tartelette poulet-asperge
No ratings
Sabayon classique
15 min
Sabayon
15 min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 godz. 10 min
Crème caramel
5 Std. 30 Min
Soufflé au fromage express
45 min
Pâte à chou
2h
Pesto au basilic
10 min
Soupe de chorizo, pommes de terre et chou
35min