Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 150 de fromage à raclette fumé (brézain), en gros cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 c. à soupe de sucre en poudre
- 75 g de beurre demi-sel
- 250 g de farine
- 15 g de levure chimique
- 4 œufs
- 75 g d'huile de tournesol
- 200 g de lait
- 1 c. à soupe de sel
- 20 tranches de lard fines
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2238 kJ / 536 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 37 g
Alternative recipes
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Cake tendre mozza jambon
1h 20min
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Roulé à la tomate
2h
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Minisoufflé au camembert
35min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Feuilleté comtois
1h 5min
Croque-cake
50min