Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 150 de fromage à raclette fumé (brézain), en gros cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 c. à soupe de sucre en poudre
- 75 g de beurre demi-sel
- 250 g de farine
- 15 g de levure chimique
- 4 œufs
- 75 g d'huile de tournesol
- 200 g de lait
- 1 c. à soupe de sel
- 20 tranches de lard fines
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2238 kJ / 536 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 37 g
Alternative recipes
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Feuilleté comtois
1h 5min
Welsh rarebit
30min
Croque-cake
50min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Tarte croustillante au brie
50min
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1 godz. 20 min