Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 1 œuf
La crème à la fraise
- 180 g de sucre en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 110 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 400 g de fraises
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2320.5 kJ / 552 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 76.5 g
- Fat
- 23.7 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Mia aux abricots
1h
Gratin poire-banane
55 min
Cheesecake aux pommes
3 godz. 30 min
Le milhassou
2h
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 min
Moelleux renversé aux pêches
1 godz. 5 min
Clafoutis poire-speculoos
45 min
Flaugnarde aux poires
50 min
Moelleux à la clémentine
50 min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35min
Gratin de poire aux amandes
45 min
Tartelettes à la faisselle et aux mûres
50 min