Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 1 œuf
La crème à la fraise
- 180 g de sucre en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 110 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 400 g de fraises
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2320.5 kJ / 552 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Carbohydrates
- 76.5 g
- Fat
- 23.7 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 Std.
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40min
Flan aux fruits rouges
1 Std.
Tarte à l'orange
12 godz.
Flaugnarde aux poires
50 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min
Clafoutis aux fruits rouges
55 Min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1 Std. 5 Min
Gâteau de raisin à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 Min
Clafoutis poire-speculoos
45 Min
Gratin de clémentine
30 Min