Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'aubergines, coupées en 4
- 150 g de courgettes jaunes
- 150 g de courgettes vertes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 400 g de tomates mûres, coupées en 4
- 1 bouquet garni
- ½ c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 364.3 kJ / 87.7 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 3.3 g
Alternative recipes
Ratatouille
40 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 Min
Lasagne à la bolognaise
2h 30min
Macédoine du jardin
30 Min
Papillotes marocaines
1 Std. 10 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 Std. 35 Min
Tomates farcies
50 Min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 min
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Pizza Margherita
2h 10min
Moussaka
1h 45min
Poulet basquaise
50 Min