Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de pommes de terre, pelées en dés de 1 cm
- 120 g de jambon cru, en lanières
- 170 g de poivrons, en dés de 1 cm
- 5 œufs
- 4 pincées de piment d'Espelette (optional)
- sel
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1281 kJ / 307 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Moussaka
1 godz. 45 min
Blé à l'indienne
20min
Riz cantonais
25min
Pizza aux poivrons
1 godz. 55 min
Tortilla antigaspi du lendemain
35min
Tartines gratinées de feta à la tomate
1 godz.
Croustitarte aux légumes
1h 5min
Nems de légumes
1 godz.
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13 godz.
Tarte ratatouille
2h 30min
Tagliatelle au poivron et au poulet
35min