Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2865 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Sauté de porc au cidre
1h
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min
Estouffat toulousain
2h
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Longe de porc à la riojana
50min
Sauté de porc au curry
1h
Stifado de bœuf
1h 30min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Palette à la diable
1h
Porc barbecue et épis de maïs
40min