Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2865 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Osso-buco
1h 20 min.
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20 min.
Longe de porc à la riojana
50 Min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20 min.
Estouffat toulousain
2h
Sauté de porc au curry
1 Std.
Sauté de porc au cidre
1 Std.