Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2865 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2h 35 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1hod.
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 Min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au cidre
1hod.
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1hod.
Sauté de porc au curry
1hod.