Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de carottes, épluchées, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 6 tomates séchées à l'huile, égouttées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de concentré de tomates
- 2 c. à soupe de câpres au vinaigre, marinées, rincées, égouttées
- 1 - 2 c. à café de sambal oelek
- 6 tranches de pain de mie blanc
- 30 g de salade verte, pour décorer
- 1 échalote, en fines rouelles, pour décorer
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Pain paysan
3u.
Tartare d’œufs
35 Min
Rösti bernois
40 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Tarte au vin cuit
45 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Salade céleri-pomme
10 Min
Papet vaudois
55 Min
Polenta tessinoise
45 Min