Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet d'aneth frais
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet d'estragon frais, équeuté
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 875 kJ / 212 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 1.2 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce mayonnaise
10 dk
Sauce tartare
10 dk
Sauce bordelaise
45 min
Mayonnaise d'avocat
15 dk
Mayonnaise au yaourt
5 dk
Rillettes de poisson blanc
55 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 min
Vinaigrette à l'orange
5 dk
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 min
Sauce tomate épicée
25 min