Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet d'aneth frais
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet d'estragon frais, équeuté
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 875 kJ / 212 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 1.2 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce mayonnaise
10 Min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min
Mayonnaise sans œuf
10 Min
Vinaigrette au gingembre
10 Min
Vinaigrette aux fines herbes
10 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Vinaigrette à l'orange
5 Min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Vinaigrette au wasabi
5 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Mayonnaise au yaourt
5 Min