Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet d'aneth frais
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet d'estragon frais, équeuté
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 875 kJ / 212 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 1.2 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce sésame
10 min
Sauce allégée aux herbes
10 min
Beurre d'estragon
10 min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
No ratings
Beurre d'anchois
1 godz. 10 min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Mayonnaise au yaourt
5 Min
Sauce aux câpres
30min
Sauce citronnée à la menthe
10 min
Mayonnaise d'avocat
15 min
Vinaigrette à l'orange
5 Min