Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet d'aneth frais
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet d'estragon frais, équeuté
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 875 kJ / 212 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 1.2 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce barbecue
25 dk
Sauce béarnaise
20min
Chutney de canneberges
1sa
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15 dk
Verrines "toutes vertes"
30 dk
Gaspacho tomate-gambas
2sa 30 dk
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 godz. 15 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 min
Mayonnaise d'avocat
15 dk
Sauce tartare
10min
Sauce mayonnaise
10min